Sri Pena @ PD with Abdul Karim's Legacy.

Ke PD lagi aku nie.. wakakakak!!!
tapi kali ni first trip dgn famili belah en.somie ku... first time woooo...
lepak kat sini pun best. buka je sliding door, leh terus terjun tiruk dlm pool dia... ko hado? kali ni mmg hitam legam anak beranak dok PD walau pun tido semalaman. sgt puas hati...
harap-harap, ada rezeki lagi ler nak bersama-sama famili belah en.somie nie. anak² pun excited sebab 1st time dapat berkumpul sesama sepupu pegi bercuti.. walaupun kejap. jadi la kan... dari takdo.... thanks to Shida & Famili yang organize. klu tak, mmg tak ler dpt bersama-sama walaupun seluruh ahli keluarga Abdul Karim tak join semua... tp itu pun meriah giler.... beshh!!!!


my lovely family

♥ them so much!

saadiah's family

@museum ATM

my man. 

BBQ time

lot of fun...

abg adib with budak bahaye

sayang diaorg semua
♥♥♥

2 comments:

alia alias said...

Nak num.cont sri pena .boleh cont saya.01128516643

alia alias said...

Nak num cont sri pena
Boleh cont saya 01128516643